top of page

VECKA 39

Fångsten • 169

Stekt kolja  | bakad blomkål | rostad havsgrädde | stenbitsrom | krondillsmajonnäs | kokt potatis

Köttet • 169

Köttbullar | gräddsås | potatispuré | pressgurka | lingon

Gröna • 159

    Gratinerad spetskål | cheddarost | dukkah | morotskräm | syrad siverlök | brynt smör | chiliolja 

Hedvall's Fisk och skaldjurssoppa • 199

Dagens fisk | handskalade räkor | morotscrudité | fetaost | inlagd zucchini

  

Mackan • 149

 Hot tuna melt | tonfisk | cheddar | chipotlemajonnäs | gurksallad | surdegsbröd | chips

LUNCH

Cocos förkärlek till västkusten är stor och varje dag serverar vi dagens fångst. Pinfärsk fisk, direkt från auktionen i Göteborgs hamn, tillsammans med mycket grönt på tallriken. En lunch som ska kännas både fräsch och trygg.

Som stående alternativ finns alltid en kötträtt med inspiration från den svenska husmanskosten men tolkad av oss.

Naturligtvis finns alltid en vegetarisk rätt varje vecka där vi lägger ett stort fokus på svenska råvaror men tillåter oss samtidigt att hämta inspiration och smakinfluenser från hela världen.

Varje vecka finner ni även matig macka samt en klassiker i form av ceasarsallad.

Varmt välkomna!

TISDAG - FREDAG

11:30-15:00

bottom of page