
VECKA 22
Fångsten • 159
Havets Wallenbergare | sauterade ärtor | brynt smör | rårörda lingon | potatispuré
Köttet • 159
Långbakade revbensspjäll | gräddsås | stekt äpple & fänkål | picklad silverlök | rostad potatis
Gröna • 159
Kolgrillad rödbetskräm | rostad spetskål | picklad grön tomat | sotad snacks-gurka | matvete | sojasmör med mandel
Ceasarsallad • 179
Örtbakad kyckling | bacon | Parmigiano Reggiano | romansallad | vitlökspanko | tomater
Mackan • 149
Isterband | dillmajonnäs | rödbetskräm | friterad potatistrassel | gul frissésallad | surkål & senapsfrön | surdegsbröd
Långlunchen • 325
Burratasallad | valfri lunch | hallonsorbet och vitchokladkräm



LUNCH
Cocos förkärlek till västkusten är stor och varje dag serverar vi dagens fångst. Pinfärsk fisk, direkt från auktionen i Göteborgs hamn, tillsammans med mycket grönt på tallriken. En lunch som ska kännas både fräsch och trygg.
Som stående alternativ finns alltid en kötträtt med inspiration från den svenska husmanskosten men tolkad av oss.
Naturligtvis finns alltid en vegetarisk rätt varje vecka där vi lägger ett stort fokus på svenska råvaror men tillåter oss samtidigt att hämta inspiration och smakinfluenser från hela världen.
Varje vecka finner ni även matig macka samt en klassiker i form av ceasarsallad.
Varmt välkomna!
TISDAG - FREDAG
11:30-15:00
