top of page

Fångsten • 159

ugnsbakad sejfilé | grönkålspesto | rostad palsternacka | het vit bönhummus | kokt potatis

Köttet • 159

stekt porchetta | grönpepparsås | tomat & fetaostkräm | senapspicklad blomkål | bakad fänkål | rostad potatis  

Gröna • 149

sotad rotselleri | glaserade betor | dragonmajonnäs | rostade valnötter | parmesan | vinägrett med sultanrussin 

Havets Wallenbergare • 199

    gjord på säsongens fisk och kallrökt lax | gröna ärtor | rårörda lingon | potatispuré | brynt smör

Mackan • 149

nattbakat högrev | BBQ | kålsallad | majskräm | sötpotatis pommes |  het ostdipp

Långlunchen • 325

burratasallad | valfri lunch | crème brûlée

LUNCH

Cocos förkärlek till västkusten är stor och varje dag serverar vi dagens fångst. Pinfärsk fisk, direkt från auktionen i Göteborgs hamn, tillsammans med mycket grönt på tallriken. En lunch som ska kännas både fräsch och trygg.

Som stående alternativ finns alltid en kötträtt med inspiration från den svenska husmanskosten men tolkad av oss.

Naturligtvis finns alltid en vegetarisk rätt varje vecka där vi lägger ett stort fokus på svenska råvaror men tillåter oss samtidigt att hämta inspiration och smakinfluenser från hela världen.

Varje vecka finner ni även matig macka samt en klassiker i form av havets Wallenbergare.

Varmt välkomna!

TISDAG - FREDAG

11:30-16:00

bottom of page