top of page

VECKA 22

Fångsten • 159

Havets Wallenbergare | sauterade ärtor | brynt smör | rårörda lingon | potatispuré  

Köttet • 159

Långbakade revbensspjäll | gräddsås  | stekt äpple & fänkål | picklad silverlök | rostad potatis

Gröna • 159

Kolgrillad rödbetskräm | rostad spetskål | picklad grön tomat | sotad snacks-gurka | matvete | sojasmör med mandel 

Ceasarsallad • 179

    Örtbakad kyckling | bacon | Parmigiano Reggiano | romansallad | vitlökspanko | tomater

Mackan • 149

Isterband | dillmajonnäs | rödbetskräm | friterad potatistrassel | gul frissésallad | surkål & senapsfrön | surdegsbröd

Långlunchen • 325

Burratasallad | valfri lunch | hallonsorbet och vitchokladkräm

LUNCH

Cocos förkärlek till västkusten är stor och varje dag serverar vi dagens fångst. Pinfärsk fisk, direkt från auktionen i Göteborgs hamn, tillsammans med mycket grönt på tallriken. En lunch som ska kännas både fräsch och trygg.

Som stående alternativ finns alltid en kötträtt med inspiration från den svenska husmanskosten men tolkad av oss.

Naturligtvis finns alltid en vegetarisk rätt varje vecka där vi lägger ett stort fokus på svenska råvaror men tillåter oss samtidigt att hämta inspiration och smakinfluenser från hela världen.

Varje vecka finner ni även matig macka samt en klassiker i form av ceasarsallad.

Varmt välkomna!

TISDAG - FREDAG

11:30-15:00

bottom of page