top of page

Fångsten • 159

ugnsbakad torsk | äggsås smaksatt med tryffel | citronrostad blomkål | märgcrust | kokt potatis

Köttet • 159

viltfärsbiffar | rödvinsås smaksatt med timjan | enbärspicklad silverlök | bella verde | potatis och rotselleripuré 

Gröna • 149

saltbakad rotselleri | mandelkräm på grädde | grillad majs med chili | frisésallad | corn bread krutonger | 

Havets Wallenbergare • 199

    gjord på säsongens fisk och kallrökt lax | gröna ärtor | rårörda lingon | potatispuré | brynt smör

Mackan • 149

surdegsbröd | uppblandad råbiff på oxinnanlår | brynt lökmajonnäs | friterat potatispapper | tryffel | blekselleri | picklad lök 

Långlunchen • 325

burratasallad | valfri lunch | crème brûlée

LUNCH

Cocos förkärlek till västkusten är stor och varje dag serverar vi dagens fångst. Pinfärsk fisk, direkt från auktionen i Göteborgs hamn, tillsammans med mycket grönt på tallriken. En lunch som ska kännas både fräsch och trygg.

Som stående alternativ finns alltid en kötträtt med inspiration från den svenska husmanskosten men tolkad av oss.

Naturligtvis finns alltid en vegetarisk rätt varje vecka där vi lägger ett stort fokus på svenska råvaror men tillåter oss samtidigt att hämta inspiration och smakinfluenser från hela världen.

Varje vecka finner ni även matig macka samt en klassiker i form av havets Wallenbergare.

Varmt välkomna!

TISDAG - FREDAG

11:30-16:00

bottom of page