
VECKA 39
Fångsten • 169
Stekt kolja | bakad blomkål | rostad havsgrädde | stenbitsrom | krondillsmajonnäs | kokt potatis
Köttet • 169
Köttbullar | gräddsås | potatispuré | pressgurka | lingon
Gröna • 159
Gratinerad spetskål | cheddarost | dukkah | morotskräm | syrad siverlök | brynt smör | chiliolja
Hedvall's Fisk och skaldjurssoppa • 199
Dagens fisk | handskalade räkor | morotscrudité | fetaost | inlagd zucchini
Mackan • 149
Hot tuna melt | tonfisk | cheddar | chipotlemajonnäs | gurksallad | surdegsbröd | chips



LUNCH
Cocos förkärlek till västkusten är stor och varje dag serverar vi dagens fångst. Pinfärsk fisk, direkt från auktionen i Göteborgs hamn, tillsammans med mycket grönt på tallriken. En lunch som ska kännas både fräsch och trygg.
Som stående alternativ finns alltid en kötträtt med inspiration från den svenska husmanskosten men tolkad av oss.
Naturligtvis finns alltid en vegetarisk rätt varje vecka där vi lägger ett stort fokus på svenska råvaror men tillåter oss samtidigt att hämta inspiration och smakinfluenser från hela världen.
Varje vecka finner ni även matig macka samt en klassiker i form av ceasarsallad.
Varmt välkomna!
TISDAG - FREDAG
11:30-15:00
