top of page

A LA CARTE

Vår ambition och idé är att hela tiden sträva efter att ta vara på säsongens råvaror och förädla dom på rätt sätt.

Med hjälp av våra duktiga producenter och medarbetare kan vi åstadkomma intressanta och nytänkande maträtter med en stor dos av varma och trygga smaker med hög igenkänningsfaktor.

Vi tror på att variation är en viktig del i skapandet och därför ändras menyn ofta för att stimulera både gästers och personalens sinnen.

 

TISDAG - LÖRDAG

17:00-SENT

COCO´S SET MENUS

LINNÉ • 545 KR

HET HAVSKRÄFTA

GRÄDDFIL | YUZU | FRITERAD GYOZA | SHISOKRASSE

KRYDDSTEKT HJORT 

JORDÄRTSSKOCKSKRÄM | FRITERAD JORDÄRTSKOCKA | BJÖRNBÄRSSKY |

SALTROSTADE HASSELNÖTTER | BAKAD LÖK

CHOKLAD OCH KÖRSBÄR 

MÖRK CHOKLADBAVAROISE | KAFFE-BROWNIE | SPRITADE KÖRSBÄR | KÖRSBÄRSSORBET

HAGA • 545 KR

HJORTTARTAR

VIT SOJA | TAPIOKA-KRISP | GRÖNPEPPARMAJONNÄS | PICKLADE LINGON | GRAVAD ÄGGULA

BAKAD TORSKRYGG 

BLOMKÅLSKRÄM | BLÅMUSSELSKUM | SMÖRBAKADE CHAMPINJONER | RÄKCHIPS | CHORIZOCRUMBLE  

BOURBONGLASERAD ANANAS 

ROSTAD KOKOSGLASS | CANELÉS | KOKOSJORD | CITRUSGEL

SNACKS

MARCONAMANDLAR • 45

NOCELLARA OLIVER • 65

SARDELLER MED VISPAD RICOTTA • 85

RÖKT MANDEL | GRILLAT SURDEGSBRÖD

LÖJROMSCHIPS • 135

GRÄDDFIL | RÖDLÖK | GRÄSLÖK

SVAMPKROKETTER • 95

KRASSEMAJONNÄS | LAGRAD OST | PICKLAD SILVERLÖK

FÖRRÄTTER

HET HAVSKRÄFTA • 155

GRÄDDFIL | YUZU | FRITERAD GYOZA | SHISOKRASSE 

ELDAD FJÄLLRÖDING • 165

INLAGD AVOKADO | BAKAD PURJOLÖK | VICHYSSOISE | FORELLROM | SESAM

HJORTTARTAR • 160

VIT SOJA | TAPIOKA-KRISP | GRÖNPEPPARMAJONNÄS | PICKLADE LINGON | GRAVAD ÄGGULA

BLOMKÅL • 145

VARMT PARMESANSKUM | CHILI-OLJA | BLOMKÅLSKRÄM | MISO | PICKLAD SHIITAKE | TAPIOKA-KRISP

COCO JAN 2022-14.jpg

HUVUDRÄTTER

KRISPIG FLÄSKSIDA • 285

HET KÅLROTSKRÄM | KING OYSTER SVAMP SVARTKÅL | THAI BASILIKA |

SESAMSKY SMAKSATT MED KÖRSBÄR

VINKOKTA BLÅMUSSLOR • 260

CHORIZOCRUMBLE | CHILI-OLJA | GRÄDDE | KRASSEMAJONNÄS | PARMESAN FRITES 

BAKAD TORSKRYGG  • 310

BLOMKÅLSKRÄM | BLÅMUSSELSKUM | SMÖRBAKADE CHAMPINJONER |

RÄKCHIPS | CHORIZOCRUMBLE  

 

GLASERAD KING OYSTER SVAMP • 265

HET KÅLROTSKRÄM | THAIBASILIKA | PICKLAD SHIITAKE |

SESAMCRUST | HASSELNÖTTER

KRYDDSTEKT HJORT • 310

JORDÄRTSSKOCKSKRÄM | FRITERAD JORDÄRTSKOCKA | BJÖRNBÄRSSKY |

SALTROSTADE HASSELNÖTTER | BAKAD LÖK

BARNKÖTTBULLAR • 85

STUVADE MAKARONER | KETCHUP

BARNPIZZA MARGARITA • 85

STENUGNSPIZZA

BURRATA • 195

SAN MARZANOZTOMAT | PARMESAN | CHAMPINJONER | BASILIKA

SVAMP • 205

SMETANA | KARAMELISERAD LÖK | PURJOLÖK | SÄSONGENS SVAMP | SILVERLÖK | HASSELNÖTTER

GUANCIALE • 235

SMETANA | PECORINO | RICOTTA | SALVIA | PICKLAD SILVERLÖK

DESSERTER

CHOKLAD OCH KÖRSBÄR • 110

MÖRK CHOKLADBAVAROISE | KAFFE-BROWNIE | SPRITADE KÖRSBÄR | KÖRSBÄRSSORBET

BOURBONGLASERAD ANANAS • 110

ROSTAD KOKOSGLASS | CANELÉS | KOKOSJORD | CITRUSGEL

KLASSISK CRÈME BRÛLÉE • 100

OSTAR FRÅN OSTAFFÄREN LINNÉ

1 BIT • 60

3 BITAR • 160

bottom of page