VÄLKOMNA TILL COCO ORANGERIE

COCO Orangerie är en plats där sinnena aktiveras, där form möter färg som möter smak och skapar en varm och genuin känsla inombords. Råvarornas roll speglas likväl som färgerna / linjerna / känslan genom hela COCO Orangerie - Passionen för design och mat har möts

Vare sig ni kommer för vår livsstilsrestaurang med ambitioner, vårt café med frukost & brunch eller för våra viner & cocktail så vi vill dela denna passion med er.

LUNCH PÅ COCO ORANGERIE

Vår förkärlek till västkusten är stor och varje dag serverar vi dagens fångst. Pinfärsk fisk, direkt från auktionen nere i hamnen, tillsammans med mycket grönt på tallriken. En lunch som ska kännas både fräsch och trygg. Som stående alternativ finns alltid en kötträtt med inspiration från den svenska husmanskosten men tolkad av oss. Naturligtvis finns alltid en vegetarisk rätt varje vecka där vi lägger ett stort fokus på svenska råvaror men tillåter oss samtidigt att hämta inspiration och smakinfluenser från hela världen.

COCO A LA CARTE

Vår idé på COCO är att hela tiden sträva efter att ta vara på säsongens råvaror och förädla dom på rätt sätt. Vi vill skapa intressanta och nytänkande maträtter med en stor dos av varma och trygga smaker. Influenser från alla världens hörn och kanter genomsyras i våran meny. Vi tror på att variation är en viktig del i skapandet och därför ändras menyn ofta för att stimulera både gästers och personalens sinnen.  

Öppet

Mån - Fre - 11:30 - Sent

Lör - Sön - 10:00 - Sent

Linnégatan 38A, 413 04 Göteborg -Västra Götaland - Sverige

  • Facebook
  • Instagram