top of page

LUNCH

TISDAG - FREDAG  11:30 - 15:00

BRUNCH

Brunchen på Coco ska kännas generös och familjär med både trygga och nya smaker. Menyn består av mellanrätter som bland annat ägg Benedict, omelette, olika sandwiches, pannkakor och mycket annat. 

MIDDAG

Vår idé på COCO är att hela tiden sträva efter att ta vara på säsongens råvaror och förädla dom på rätt sätt. Vi vill skapa intressanta och nytänkande maträtter med en stor dos av varma och trygga smaker. Influenser från alla världens hörn och kanter genomsyras i våra menyer. Vi tror på att variation är en viktig del i skapandet och därför ändras menyn ofta för att stimulera både gästers och personalens sinnen.  

JPB_1985.jpg
KVÄLL

TISDAG - LÖRDAG  

17:00 - SENT

BRUNCH

LÖRDAG - SÖNDAG

10:00 - 16:00

LUNCH

TISDAG - FREDAG

11:30 - 15:00

COCO - 2022 - JULI-292.jpg

Välkomna till 

Coco Orangerie

VÄLKOMNA TILL COCO ORANGERIE

COCO Orangerie är den moderna kvarterskrogen mitt på soliga Linnégatan. Ett besök hos oss ska kännas både varmt och personligt med fokus på dig som gäst, i en avslappnad miljö där passionen för design, dryck och mat möts. Vi står för vällagad mat där säsongens råvaror får spela en stor roll. Matlagningen grundar sig i vårt svenska matarv med smakinfluenser från alla världens hörn. 

 

Menyn består utav tre olika koncept där både lunch, brunch och middag ingår. Testa våran populära brunch, kom in på en härlig cocktail en fredagkväll med vännerna, ta in flera rätter som ni delar sinsemellan i sällskapet eller varför inte boka in företaget eller studentskivan i Göteborgs finaste orangerie som är öppet året om. 

 

Kom och dela passionen med oss!

bottom of page