
Evening Menu

STARTERS
FRITERADE OSTKROKETTER • 135
med löjromsdipp och lagrad ost
SKAGENTOAST • 155
med pepparrot, löjrom och rostad brioche
RÅBIFF PÅ INNANLÅR • 160
med Västerbotten-majonnäs, cournichons, inlagd silverlök och jordärtskockschips
OST OCH CHARK MED TILLBEHÖR • HEL 265 • HALV 165
PARMESAN FRIES OCH ÖRTMAJONNÄS • 75



MAIN COURSES
TONKATSU FRIED CHICKEN SANDWICH • 195
ingefärs-majonnäs | ketchupsås | kimchi |brioche parmesan fries
VECKANS KÖTT • 265
Oxkind Bourguignon | bacon | champinjoner | rostad morot | potatispuré
RÄKMACKA • 245
handskalade räkor | kavringsbröd | pocherat ägg | örtmajonnäs | picklad silverlök
KVÄLLENS FÅNGST • 295
GNOCCHI • 255
tryffelkräm | grönkål | champinjoner | hasselnötter

DESSERT
CRÉME BRÛLÉE SERVERAS MED INLAGDA BÄR • 100
KVÄLLENS GLASS/SORBET • 45
